هه لاله ی بوکان

همه چیز در مورد بوکان

هه لاله ی بوکان

همه چیز در مورد بوکان

مناقشه انتخاب شهردار

مسئولین بوکان و مناقشه انتخاب شهردار

 

بعد از چندین ماه از استعفای مهندس مینایی از سمت شهردار بوکان، متأسفانه هنوز مسئولین و اعضای شورای شهر بوکان نتوانسته اند بر سر تعیین شهردار بوکان به نتیجه برسند.

شورای شهر بوکان با 5 رأی موافق و 2 رأی مخالف چند ماه پیش مهندس شوقی را برای این سمت جهت صدور حکم به استانداری معرفی کردند، که تا این تاریخ به دلیل مخالفت برخی از مسئولین شهرستانی هنوز حکم شهردار صادر نشده است. اختلاف مسئولین از جمله نماینده شهرستان با اعضای شورای اسلامی شهر در جلسه شورای اداری شهرستان نیز نمود پیدا کرده و باعث تنش بین این اعضا و نماینده گردد.

اختلافات به این هم کفایت نکرد و دکتر قسیم عثمانی در صحن علنی مجلس در سخنان پیش از دستور در بخش از سخنان خود عنوان کرد:« شوراهایی همچون شورای شهر تهران و کلان شهرها و نیز اکثریت شوراهای روستاها عملکرد مثبت و قابل تقدیری دارند که به حق باید آنها را از این بحث مستثنی کرد. اما شورای برخی از شهرها من جمله شورای شهر حوزه انتخابیه‌ام از وظیفه قانونی خود فاصله گرفته و نه تنها مشکلات مردم را کم نکرده‌اند خود مشکل و معضلی بزرگ برای مردم هستند و نه تنها خواسته‌های مردم را عملیاتی نکرده‌اند بلکه باعث ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت شده و با برخوردهای تبعیض آمیز مردم را از شرکت در سرنوشت خویش دلسرد نموده است این در حالی است که ما نمایندگان به دلیل خلاء قانونی هیچ نظارت و ابزاری برای برخورد با تخلفات پیدا و پنهان شوراها نداریم.

وی اضافه کرد: در حالی‌ که توده مردم ما را مسئول رسیدگی به تخلفات شوراها می‌دانند و از ما انتظار برخورد دارند. اما بسیاری از مردم از بحث شوراها خسته شده و آن را ابزاری برای سوء‌استفاده عده‌ای محدود قلمداد می‌کنند. عده‌ای که در زمان انتخاب با شعارهای مردم فریب رای مردم را گرفته و اکنون به جای اینکه طرح‌های انجام نشده را به مناقصه بگذارند شهرداری و پست شهرداری را به مزایده گذاشته‌اند.»

از این طرف اعضای شورای شهر بوکان هم بیکار ننشستند و با ارسال نامه ای البته نه در باب پاسخگویی به انتقاد دکتر عثمانی ( چون در این نامه هیچ اشاراه ای به نقد نماینده از عملکرد شورا نشده) بلکه در قالب ادبیاتی غیر معمول و البته تند و نیش دار به دکتر عثمانی حمله کردند و وی را به باد انتقاد گرفتند و عملکرد سیاسی، اجتماعی و ... وی را زیر سوءال بردند.

در بخشی از این نامه که رونوشت آن به کلیه ادارات بوکان و دفتر این هفته نامه ارسال شده آمده است: نه شما و نه آنانی که مثل شما همیشه موافق جهت باد حرکت می کنند نمی توانند مقاصدشان را به انجام برسانند چرا که همه هوشیارند و نسلی تحصیل کرده در راه است. ترور شخصیت دیگران ناشی از افول داشته هایتان و تلاشی بی فرجام برای بدست آوردن دوباره از دست رفته هایتان است.

جناب دکتر عثمانی اولین بارتان نیست برای ساختن کاخ آرزوهایت پا را از گلیم خویش بیشتر دراز کرده اید و به ترور شخصیت دیگران روی آورده اید و این رفتار از جانب جنابعالی مبسوق به سابقه است و هیچکس فراموش نکرده است ایامی را که گویی دیروز بود که جنابعالی رویا و خواب وزارت را در سایه بازی گرفتن احساسات پاک جوانان می دیدید و رئیس جمهور محبوب و مردمی جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر احمدی نژاد را غیرواقع گو و کسی که برای تخریب پایه های نظام کار می کند می خواندید و کاسه داغ تر از آش بودید و هم اکنون نیز بسیار ناشیانه اما به قول خودتان زیرکانه در راستای گسست و شکاف انداختن بین مردم و حاکمیت گام بر می دارید. گو از سر دلسوزی که لابد این سبک جنابعالی است؟و کسی آن را نمی فهمد و نمی خواند در همان حالی که نگران از گسست و شکاف بین مردم و حاکمیتی سخن از فراموشی 15 میلیون انسان می زنی؟ راستی در این میان تکلیف مردم و حاکمیت با سخنان جنابعالی چیست؟ شما که هم نعل را می زنی هم میخ را؟

در ادامه این نامه می خوانیم: آیا نگاه و مرور تعدادی از انتصاباتتان در حوزه های ورزشی، دانشگاهی و کشاورزی و قضاوتهای بجای جوانان و مردم که شما را بسیار نگران کرده است شما را رهنون نمی فرماید که ضمن عدم دخالت در وظایف دیگران لب فرو بندید. جناب دکتر به خود آئید غوطه ور بودن در تفکرات غلط و قاطی کردن مردم با برگ درختان سبز نتیجه اش یکی آن خواهد بود که زمانیکه جنابعالی در ستاد انتخاباتی موسوی در حال کف زدن و شور و نشاط بودید تنها کارخانه ریسندگی و بافندگی بوکان تعطیل و کارگران آن خون گریه می کردند و ادامه آن ...

باید با کمال تأسف بگوییم که متأسفانه مدتی است در کشور ما افراد، جناحها، گروههای سیاسی و اجتماعی ادبیات ناخوشایند و دور از اخلاقی را در پیش گرفته اند و این ادبیات به بین مسئولین بوکانی نیز سرایت کرده است. دادن اتهامات بی سند و مدرک، فرافکنی، توهین و ... شده متن گفته های مسئولین و هیچ محابای از عقوبت آن ندارند.

نماینده بوکان در اظهاراتی در صحن علنی مجلس اظهار داشت که سمت شهردار بوکان را به مزایده گذاشته اند، و اینکه آیا ایشان برای دلیل خود سندی هم دارند یا نه ما از آن بی خبریم، شایعه ای که از زمان معرفی مهندس شوقی به عنوان شهردار در سطح شهر پیچیده و تا کنون نیز از طرف شورای شهر به آن واکنشی اقناعی داده نشده است.

اعضای شورای شهر هم بجای دادن پاسخ منطقی و ارائه استدالات خودشان برای این انتخاب، در نامه اشان به دکتر عثمانی، بیشتر به فرافکنی، نقد عملکرد، نثار کلمات نیش دار و ... پرداخته اند که باعث تأسف و تأثر است که از این دو نهاد مدنی بجای دیالوگ و گفتگو بر سر مسئله تعیین شهردار، اینگونه در مقابل هم جبهه گیری کرده و در جهت تضعیف هم دیگر گام بر میدارند!؟

دود اینگونه رفتار و کردار و فکر در وهله اول در چشم مردم فرو رفته و در وهله دوم به چشم طرفین. هیچکدام برنده این مناقشه غیر اصولی و غیر حرفه ای نیستند و فقط باعث تضعیف جایگاه همدیگر در نزد افکار عمومی در سطح شهرستان و در افکار مسئولین سطح کشوری می گردند و در نهایت هم تضعیف هر کدام هم باعث کاهش انگیزه خدمت رسانی به مردم و پایین آمدن راندمان کار آنان خواهد شد.

اینکه چرا مسئولین ما نتوانسته و یا نخواسته اند با هم اندیشی و گفتگو این مسئله را مورد بحث و بررسی قرار داده و به یک نتیجه منطقی برسند جای بسی تأمل است. ایا در این بین تلاش آنان فقط در جهت منافع عمومی است؟ متأسفانه بنا این نیست، چرا که اگر این بود می بایست به یک نقطه مشترک برسند و می توانستند با برگزاری جلسات و با ارائه منطق و دلیل یکی از طرفین در برابر ادله و دلایل طرف دیگر اقناع شده و نظر وی را می پذیرفت، ولی اگر منافع جناحی و گروهی و فردی شد، کار به لج و لج بازی می رسد و هر کدام بدون ارائه ادله بر نظر خود اصرار کرده و نتیجه هم همین می شود که اکنون شاهد آن هستیم.

اینکه چرا اعضای شورای شهر بر نظر خود در خصوص انتخاب مهندس شوقی به عنوان شهردار با وجود افراد زیادی که واجدالشرایط هستند، اصرا می ورزد خود دارای شائبه است، شائبه بده بستان و ...و اینکه چرا طرف مقابل بر برابر این انتخاب سرسختانه مخالفت می نماید و کوتاه نمی آید آنهم دارای شائبه است، شائبه انتقام گیری انتخاباتی و ... که امیدواریم اینگونه نباتشد و ما اشتباه کرده باشیم.

این اختلافات نشان می دهد که مسئولین ما در سطح شهرستان در خصوص مسائل کلان شهرستان هیچ گونه هماهنگی، همفکری و همکاری ندارند، اگر اعضای محترم شورای شهر قبل از انتخاب مهندس شوقی به عنوان شهردار، با مسئولین همفکری می کردند ، قطعاً امروز شاهد این وضعیت نبودیم و تعیین شهردار هم خیلی زودتر از اینها به نتیجه می رسید و البته این کار شورا این واقیعت را به ما نشان میدهد که طرف مقابل هم در تصمیم گیریهای کلان با شورا همفکری نمی کند، راستی چرا؟ چرا مسئولین ما نباید در مورد تصمیمات کلان شهرستان با همدیگر همفکری و هم اندیشی نمی کنند؟ چرا نباید اینقدر با هم هماهنگ باشند که بتوانند تصمیماتی بگیرند که سرانجام آن اینگونه نشود و کار به جای برسد که نباید می رسید؟

اینگونه رفتار که سرشار از بداخلاقی و حرمت شکنی است پیام آور خدمت رسانی برای مردم نیست، و ضمن اینکه باعث پایین آمدن سطح خدمت رسانی به مردم می گردد، عوارض بزرگتری هم به دنبال دارد و آن رواج ادبیاتی زشت در سطح جامعه و حتی رسوخ به خانواده ها که باید همه مواظب رفتار و گفتار و کردار خود باشیم تا انشاالله به کودکانمان بیاموزیم همفکری و تعامل را نه واگرایی و تک رویی. 

fardayeboukan.blogfa.com

نظرات 4 + ارسال نظر
4bokan 1388,06,18 ساعت 12:30 ب.ظ http://www.4bokan.blogfa.com

دوستان به گفتگوی جدید منیره فیضه رئیس شورای شهر بوکان که در وبلاگش منتشر شده توجه نمایید.ببینید که چگونه شعور مردم را به بازی گرفته اند.در هنگامی که تمام شهرهای دیگر در اوج انجام کارهای عمرانی در فصل عمرانی هستند خانم تازه دارد طرح تصویب می کند.از دارایی میلیاردی شهرداری بوکان سیر نشده اند کاسه گدایی اشان را به طرف چمران و نماینده سایر شهرها دراز کرده اند.در پست جدید وبلاگ بو بوکان به دزدی آشکار شورای شهر پرداخته شده.منتظر افشاگری های جدید باشید

با سلام.بالاخره پس از ماه ها شوقی رد صلاحیت شد.با تبریک

کاکه حه مه 1388,06,27 ساعت 12:08 ق.ظ http://boukancity.blogfa.com

حقایق پشت پرده از انتخاب شهردار بوکان
بعد از رفع اشکال سایت بلاگفا
به زودی در بوکان سیتی منتشر خواهد شد

با سلام
روحش شاد و یادش گرامی باد
شعری د ر وداعش نوشته ام ودر وبلاگم قرار داده ام

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد